Skip to main content

Taste of Dubai: unieke internationale sfeer

Van 10 tot 12 maart waren we op de 9e editie van Taste of Dubai. Dit paradijs voor foodies biedt eten en toprestaurants op hoog niveau, beroemde chefs, muziek van over de hele wereld en onze eigen poffertjes met heerlijke toppings.

Tomek Aalders, CEO van Mini Pancakes: “In voorgaande jaren waren we op Taste of Kuwait en Taste of Abu Dhabi. Deze events zijn sowieso geweldig, maar wat Taste of Dubai nog specialer maakt is dat het plaatsvindt in ons thuis in de Golfregio.”

Aantrekkelijke sfeer
Dubai Media City biedt een spectaculair decor voor een van de belangrijkste foodevents in de Golfregio. Het groen van het Amphiteatre-park tussen de hoogbouw – van CNN, Reuters en andere bedrijven die Dubai de mediahub van het Midden-Oosten maken – het eten, de bezoekers en de muziek van over de hele wereld zorgden voor een aantrekkelijke sfeer die alleen hier kan bestaan.

Ook hier weer rijen mensen voor onze stand. De nieuwe Mars- en Bountysauzen werden ontdekt en veel klanten kozen met plezier hun eigen combinaties uit de circa 10 toppings die we aanbieden. Het is een van de redenen waarom poffertjes nooit saai worden.

Fascinatie
De fascinatie begint al bij het bakken: mensen kijken graag naar het rustgevende ritme van de herhalende bewegingen. Ons team communiceert heel open en gemakkelijk in meerdere talen (Nederlands, Engels, Spaans, Farsi, Arabisch en Urdu, om er een paar te noemen), wat goed aansluit op de internationale samenstelling van het publiek. Veel blije klanten namen selfies met en foto’s van onze poffertjes en deelden die online. En vanwege onze plek dichtbij de in- en uitgang, werden onze poffertjes ook veel meegenomen voor onderweg.