Skip to main content

Poffertjeskraam in Duitsland

Poffertjeskraam in Duitsland

Wij zijn ook actief met onze poffertjeskraam in Duitsland.

Ze doen we mee aan reizende streetfoodfestivals, maar kunt u ons ook vinden op talloze andere evenementen.

Elk weekend staan we in een andere stad met onze poffertjeskraam in Duitsland, en soms ook in Oostenrijk. We sluiten aan bij streetfoodevents, maar we waren onlangs bijvoorbeeld ook bij het Berliner Grill & BBQ Festival. Duitsers reageren enthousiast op onze poffertjes en genieten van de verschillende toppings die we er aanbieden: Nutella, witte chocolade, speculoos, Bounty en Mars-sauzen, siroop, appelmoes, kaneel, boter en poedersuiker.

Enthousiast over onze poffertjeskramen in Duitsland

‘Das traditionelle Vergnügen aus Holland! Frisch gemachte Mini-Pfannkuchen (Poffertjes) sind eine einmalig niederländische Delikatesse’, zo worden onze poffertjeskramen in Duitsland enthousiast aangeprezen door de streetfoodevents. Duitsland heeft een cultuur waarin gebakken zoetigheden al eeuwenlang een heel belangrijke rol spelen. Daar sluiten wij met onze oer-Hollandse poffertjes met verschillende toppings goed op aan en de waardering is dan ook groot. Melanie Neumann schreef op Facebook: ‘Hmmmm poffertjes lecker. Aber nur mit puderzucker und butter.’ Traditioneel Hollands dus en vooral tijdens streetfoodevents zijn poffertjes de perfecte afsluiter van een middag of avond culinair genot.

In april 2017 waren we te zien op de Duitse tv-zender WDR. Michelinster-chef Björn Freitag kwam met zijn crew van het culinaire tv-programma Der Vorkoster op bezoek in onze food truck om het geheim van poffertjes te ontdekken. Het programma was een special over pannenkoeken en wafels, wie weet heeft het hem geïnspireerd voor zijn restaurant Goldene Anker, of voor een van zijn vele kookboeken.

Poffertjeskraam huren: ook in Duitsland

Wij zijn ook beschikbaar met onze poffertjeskramen in Duitsland voor verhuur tijdens bedrijfs- en privé-evenementen, met dezelfde service die we in Nederland ook bieden. Dit geldt met name voor het westen van het land.

Klik hier voor meer informatie over het huren van onze poffertjeskramen voor uw feest.