Skip to main content

Sportdag op school? Maak iedereen blij! Huur een poffertjeskraam.

Voor uw sportdag of school huurt u een poffertjeskraam van Minipancakes. Blije gezichten van jong en oud!

Een poffertjeskraam huren voor uw sportdag op school betekent de lekkerste poffertjes, vers gemaakt met de beste ingrediënten. Voor een vaste, alles inclusief prijs. Met onze bakfietsen, foodtrucks, tenten en parasols hebben wij een geschikte poffertjeskraam voor elke gelegenheid. Voor bedrijven, verenigingen, particulieren en scholen. Maar ook voor een verjaardag, kinderfeestje, jubileum, reünie of gezellige dag.

Het vervoer naar de locatie is inbegrepen bij de prijs. Poffertjesplaten op stroom of gas, we hebben ze beide dus over elektra hoeft u zich geen zorgen te maken. Tenslotte laten we alles brandschoon achter. Mini Pancakes is de beste keus als u een poffertjeskraam wil huren. Boek nu of vraag meer informatie via onderstaande aanvraagformulier.

De lekkerste poffertjes van Nederland van een mobiele poffertjeskraam bij u op uw sportdag op school.

Een poffertjeskraam huren voor uw sportdag op school kan in heel Nederland. Wanneer u een offerte aanvraagt, kijken we wat de beste optie is voor de duur van uw evenement en het aantal gasten. U ontvangt van ons het scherpste aanbod en u hoeft verder nergens naar om te kijken naar. Het vervoer van en naar uw locatie is inbegrepen in de prijs.

Waarom kiezen voor de poffertjeskramen van Mini Pancakes

Mini Pancakes is al jaren de betrouwbaarste leverancier van poffertjeskramen op feesten en evenementen. Voor iedere situatie hebben we een perfect passende oplossing. Van klein feestje vanaf 25 personen voor enkele uren of 1 dag, tot Megafestaties met langere looptijden. Scherp geprijsd en volledig ontzorgd worden de lekkerste poffertjes geserveerd aan uw gasten. Eerlijke afspraken en vrolijke poffertjes-chefs geven net dat beetje extra aan uw feest of evenement. Boek nu of vraag meer informatie via onderstaande formulier.

Bakfiets

Onze bakfietsen in de unieke Mini Pancakes-huisstijl zijn makkelijk te verplaatsen en nemen weinig ruimte in. De eerste porties dampende poffertjes met overheerlijke toppings serveren we razendsnel!

Set-uptijd: 30 minuten
Porties per uur: 100
Afmetingen (bxh): 3×2 meter

Prijs vanaf: € 395,- (excl. 9% BTW)

Foodtruck

Onze oogappel was een absolute hit op EXPO2015 in Milaan en is perfect als u een poffertjeskraam wilt huren voor bruiloften, jubilea, themafeestjes en festivals. Binnen 10 minuten is de foodtruck klaar om tot 600 porties poffertjes per uur te serveren!

Set-uptijd: 30 minuten
Porties per uur: 600
Afmetingen (bxh): 6×3 meter

Prijs vanaf: € 395,- (excl. 9% BTW)

Tent

Voor evenementen die langer dan 1 dag duren zetten we een tent op waarin we maximaal 600 porties poffertjes per uur kunnen serveren. Daarmee is deze optie ideaal als u een poffertjeskraam zoekt voor evenementen met veel bezoekers, zoals het jaarlijkse foodfestival Gusti di Frontiera in Gorizia, Italië.

Set-uptijd: 2 uur
Porties per uur: 600
Afmetingen (bxh): 6×3 meter

Prijs vanaf: € 395,- (excl. 9% BTW)

Parasol

Wilt u uw gasten voor een paar uur of een hele dag laten genieten van onze poffertjes? Onze parasol siert elk evenement op. En het fijnste: u en uw gasten genieten, terwijl u ons alleen maar hoeft te boeken. Wij zorgen voor de rest en laten alles schoon weer achter.

Set-uptijd: 30 minuten
Porties per uur: 300
Afmetingen (bxh): 4×3 meter

Prijs vanaf: € 395,- (excl. 9% BTW)

Vraag een offerte aan

Geen velden gevonden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze diensten? Wilt u onze poffertjeskraam huren voor uw evenement? Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met u op.

Adres
Einsteinweg 27
3752 LW Bunschoten

info@minipancakes.com
033-2022245 (werkdagen: 08.00 – 22.00 uur, weekend: 09.00 – 17.00 uur)

Poffertjeskraam in Duitsland

Poffertjeskraam in Duitsland

By Poffertjes

Wij zijn ook actief met onze poffertjeskraam in Duitsland. Ze doen we mee aan reizende streetfoodfestivals, maar kunt u ons ook vinden op talloze andere evenementen. Elk weekend staan we…

Read More

Poffertjes op een festival

By Poffertjes

Tijdens het zonovergoten Pinksterweekend waren we met onze foodtruck met verse poffertjes op een festival: Vuurol, dat twee keer per jaar theater in de bossen van Lage Vuursche brengt.  Vuurol…

Read More

Meer over poffertjes

Poffertjes volgens Wikipedia

Mini Pancakes op Youtube

Poffertjes Recept