Skip to main content

Poffertjes op Taste of Dubai

Taste of Dubai viert zijn elfde editie! Dubai’s favoriete foodfestival keert van 8 tot 10 maart terug in Dubai Media Park, met poffertjes, de beste restaurants, wereldberoemde chefs en een indrukwekkende line-up aan internationale muziek. Het thema van dit jaar is Italië, waar we vaak te vinden zijn, want de Italianen zijn gek op poffertjes met Nutella.

Tomek Aalders, CEO van Mini Pancakes: “Het bijzondere van Taste of Dubai is de pure festivalsfeer. Iedereen is relaxed en geniet van het eten, drinken en de muziek in de prachtige omgeving van Dubai Media Park. De focus van het festival dit jaar is de Italiaanse keuken, wat het extra speciaal maakt voor ons. We zijn erg actief in Italië en de Italianen zijn echt gek op onze poffertjes. Gezien hun hoogstaande eetcultuur vinden we dat een ultiem compliment. Italiaans eten afsluiten met poffertjes met Nutella, het is de perfecte combinatie.”

 

Grote namen

In het Italiaanse paviljoen op Taste of Dubai zijn grote namen te vinden, zoals de Michelinsterren-chefs Giorgio Locatelli, Claudio en Lara Pasquarelli, Silvia Baracchi, Maria Grazia Soncini, Marco Bottega en vele anderen. Een portie poffertjes geeft genoeg energie voor knallende optredens van Sister Sledge, Flamenco Art & Entertainment, DJ Darry Rees en Mark Zitti ei Fratelli Coltelli!

Geschiedenis van Taste

Het concept van Taste: schitterend eten bereid door de beste chefs van de fijnste restaurants van de stad, drinken en entertainment van topniveau op een prachtige locatie. Sinds de start in Londen in 2004 is Taste snel uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen dat foodies van Sydney tot Toronto, Milaan tot Amsterdam en van Dubai tot Hong Kong elk jaar weer enthousiast krijgt. Mini Pancakes is vaste gast op Taste of Dubai en Taste of Abu Dhabi.