Skip to main content

Tijdens het zonovergoten Pinksterweekend waren we met onze foodtruck met verse poffertjes op een festival: Vuurol, dat twee keer per jaar theater in de bossen van Lage Vuursche brengt. 

Vuurol bestaat sinds 2008 en begon kleinschalig. Omdat poffertjes op een festival een perfect idee is,  zijn we sinds enige jaren aanwezig bij Vuurol, dat zich afspeelt in de bossen van Lage Vuursche, elk jaar met een ander thema. Bijzonder aan het festival is dat het origineel locatietheater biedt, wat een extra sterke beleving geeft voor de bezoekers, maar ook voor de acteurs, zowel professioneel als aanstormend talent, en voor ons. Vuurol verbindt jong en oud, doener en denker uit elke hoek van de samenleving door middel van theater, dans, muziek, beeldende en andere vormen van kunst. De Pinksterweekend-editie van festival Vuurol is inmiddels een uitverkocht evenement met 2500 bezoekers. Met onze poffertjes op een festival dragen we graag bij aan de eigenheid ervan!

Poffertjes op een festival: perfect!

Mensen een geweldige dag bieden met poffertjes op een festival, dat doet Mini Pancakes. Op Vuurol waren we met onze foodtruck die op EXPO2015 in Milaan een groot succes was. We rijden de foodtruck, helemaal ingericht in onze unieke huisstijl met Pofman en z’n vriendjes in een kleurig Hollands landschap, naar een festival of ander feest en serveren in korte tijd de eerste porties dampende poffertjes. We hebben ook bakfietsen, helemaal zelf ontwikkeld en gebouwd in onze vrolijke look & feel die geschikt zijn voor festivals, maar ook voor privé- en bedrijfsfeestjes. Op internationale foodfestivals als Taste of Dubai, Taste of Abu Dhabi en Gusti di Frontiera zijn we al jaren vaste deelnemer. Ook op belangrijke internationale kerstfestivals zoals Edinburgh’s Christmas in de hoofdstad van Schotland en Hyde Park Winterwonderland en op andere plekken in Londen zijn we al jaren te vinden.

We bakken de poffertjes vers, ook op uw festival

Hollandse poffertjes op een festival zijn uniek en het is onze missie om ze te delen met de wereld. We bakken ze vers – met een meesterlijke draai uit de pols – op foodfestivals, markten, in tijdelijke en permanente outlets en op evenementen van wereldformaat met miljoenen bezoekers. Italianen – die feilloos weten wat goed eten is – zijn gek op onze poffertjes met Nutella en dat vinden we het grootst mogelijke compliment. We serveren ze dampend heet in de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Italië, Roemenië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Zweden. Maar natuurlijk ook in Nederland, en ook op uw festival of evenement. Meer weten? Klik hier.