Skip to main content

Global Village – Dubai’s eerste en grootste multicultureel festivalpark met meer dan 5 miljoen bezoekers – viert haar 22e seizoen met het thema Come Experience the World. Mini Pancakes doet voor het vijfde achtereenvolgende seizoen mee, met een compleet vernieuwde stijl en een vernieuwd menu.

Tot 7 april 2018 is er in Global Village een enorm aanbod aan cultuur en entertainment afkomstig uit meer dan 75 landen, waaronder 27 nieuwkomers uit onder andere Bosnië, Bangladesh en Oman. De bekendste gebouwen van de landen komen terug in de façades van de paviljoens, waarachter de authentieke producten van dat land te koop zijn en culturele optredens worden gegeven.

Telkens beter
Tomek Aalders, CEO van Mini Pancakes: “Dit is ons vijfde seizoen in Global Village en elk jaar doen we, net als het park zelf, ons best om onszelf nog weer een stap beter te presenteren. We hebben onze kiosken een compleet nieuwe look gegeven: van de houten chalets zijn we overgestapt op een helderblauwe presentatie geïnspireerd op het Nederlandse landschap, dat door de backlight goed de aandacht trekt. Onze kiosken staan op drie locaties: één daarvan is dichtbij het entertainmentpodium, wat erg goed werkt. We zijn te vinden voor de paviljoens van de Verenigde Staten en Jemen en in Food Street. Qua menu hebben we Lotus Spekuloos geïntroduceerd, wat erg populair blijkt. Poffertjes zijn echt een vast onderdeel van de Emirati foodscene geworden en we merken dat klanten vaker om een mix van toppings vragen.’