Skip to main content

Mini Pancakes: wereldwijd marktleider in de verkoop van overheerlijke poffertjes

Mini Pancakes is in 2013 begonnen en we danken onze naam aan onze internationale reputatie. Van Dubai tot Koeweit, Abu Dhabi en Londen: men kent ons van dat heerlijke feel-good food waar Nederland zo bekend om staat. En dat in wel 11 landen (tot nu toe). En, als we toch even hoog van de toren aan het blazen zijn, van onze internationale prijzen.

Maar het leukste is en blijft al die blije, genietende gezichten overal. Zelfs in Italië, op de grootste culinaire Italiaanse streekevenementen waar mensen uit de hele wereld naartoe komen, is men gek op onze “Crêpes Olandesi”!

Bekijk de mogelijkheden
Mini Pancakes poffertjes header
Authentieke Hollandse Poffertjes

Onze poffertjes

Onze ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en biologisch waar mogelijk, en het meel komt rechtstreeks van de molen. Al jouw gasten, met al hun verschillende smaken en dieetbehoeften, kunnen naast traditionele poffertjes kiezen uit een heel assortiment van verrassende toppings en smaken, hartig, zoet en alles ertussen in. Wij checken de kwaliteit van onze ingrediënten en processen en het eindproduct continu, zodat we zeker zijn van niet alleen perfectie, maar ook een heerlijke smaak en algehele leuke ervaring.

Uniek concept

Het begint met de poffertjeskraam in de vorm van een supercoole poffertjes food truck of bakfiets. Voor grotere evenementen en klanten kunnen wij onze show-stoppende kraampjes zelf ontwerpen en bouwen met een exclusief design, presentatie en branding. Zo hebben we er eentje speciaal gemaakt voor wereldtentoonstelling 2015 World Expo in Milaan.

Bekijk de mogelijkheden

Pofman & Friends

Kinderen zijn niet alleen maar gek op onze poffertjes. Ze zijn dól op onze exclusieve mascotte ‘Pofman’ en zijn familie en vriendjes. Creativiteit is ons kenmerk.

Internationale achtergrond

Wij hebben op verschillende plaatsen in de wereld onze poffertjes mogen bakken. Zo hebben we jarenlang op grote evenementen in de Verenigde Arabische Emiraten gestaan en ook zijn we in het verleden meerdere seizoenen onderdeel geweest van Dubai’s nr. 1 winterevenement Global Village.

Het blijft bijzonder om mensen vanuit de hele wereld in een lange rij te zien staan en ze te kunnen verwennen met onze Nederlandse poffertjes.

Italië is eigenlijk altijd ons tweede huis geweest en daar zijn we vast onderdeel van meerdere reizende markten en prestigieuze foodfestivals.

Ook zijn we al jaren kind aan huis tijdens het winterseizoen in Londen, en zijn we trots op onze bijdrage aan de magie en sfeer van de ‘kersthoofdstad van de wereld’. De Augustusmarkt in Dresden, Mamaia Beach in Roemenië, La Défense in Parijs, markten in Zweden, Denemarken, Duitsland en Oostenrijk…eigenlijk komen we gewoon overal. Wij zijn daar best trots op, want om aan zulke evenementen mee te mogen doen mag je echt wel wat in huis hebben.

Onze Missie

Mensen samenbrengen met onvergetelijke evenementen

Duurzaam

We houden onze impact op het milieu zo klein mogelijk. Al onze verpakkingen en serveermateriaal zijn 100% afbreekbaar en PEFC-gecertificeerd. We gebruiken enkel eerlijke biologische ingredienten van de beste kwaliteit.

Veiligheid en hygiëne

Wij kunnen bakken op elektriciteit, wat uitzonderlijk is in de industrie. Ons personeel is getraind en werkt volgens HACCP-standaard. Onze foodtrucks en chalets worden gebouwd met gerecycelde materialen en FSC-gecertificeerd hout.

Maatschappelijk verantwoord

Uitstekende service is onze kernwaarde, niet alleen naar klanten en partners, maar ook naar de samenleving. In Nederland werken we met Make-A-Wish, om een beetje vreugde te geven aan terminaal zieke kinderen en hun families.

Jouw gasten trakteren op onze poffertjes?

Vraag een offerte aan