Skip to main content

Een van de spannendste foodconcepten in Dubai is Last Exit: gastronomische streetfoodparken langs de snelwegen, elk met een eigen concept. Mini Pancakes staat op drie locaties.

‘Last Exit is de eerste in zijn soort: een thematisch foodtruckconcept dat verse, lekkere streetfood van hoge kwaliteit biedt in een leuke, relaxte sfeer. Elke locatie heeft een eigen thema en vermaak voor alle leeftijden’, aldus de website van Last Exit. Vooral MadX spreekt aan, omdat het is gebaseerd op de post-apocalyptische cultklassieker Mad Max.

Tomek Aalders, CEO van Mini Pancakes: “We hebben veel creativiteit en moeite gestopt in de ontwikkeling van onze MadX-bakfiets met nieuw artwork van onze afdeling creatie. We stemmen onze kwaliteit graag af op het hoge niveau van de organisatie of het evenement waar we te gast zijn. Last Exit is ultiem voor foodies, je stopt er niet om je benen te strekken, maar om te genieten van goed eten. De locatie E11 heeft een Amerikaans thema, terwijl Al Khawaneej meer gericht is op de locale bevolking.’