Skip to main content

Druk druk: Dubai, Londen, Edinburgh, Dresden en Milaan

We hebben het erg, erg druk. Terwijl EXPO2015 in Milaan op 31 oktober sloot, openden we op 3 november op Global Village in Dubai. En nu werken we hard om onze chalets in Hyde Park Winter Wonderland en Edinburgh’s Christmas klaar te krijgen voor de opening op vrijdag 20 november. Daarna gaan we door naar Dresden en keren we terug naar Milaan. Geen vakantie voor ons dus, maar we doen het met veel plezier!

Tomek Aalders, CEO van Mini Pancakes: ‘Het zijn spannende tijden voor ons. Evenementen van wereldformaat als Global Village in Dubai, Hyde Park Winter Wonderland in Londen en Edinburgh’s Christmas trekken miljoenen bezoekers. De kwaliteit van ons product en van de presentatie moet aan de hoge eisen voldoen die van ons verwacht wordt. Natuurlijk hebben we daar geen enkel probleem mee.’

Waar u ons kunt vinden

Deze winter zijn onze poffertjes te koop in 4 landen. We hebben 2 chalets in Hyde Park Winter Wonderland en 1 op Edinburgh’s Christmas. Van eind november tot eind december staan we op de prestigieuze Augustusmarkt in Dresden en in december kunnen onze fans in Milaan weer genieten van poffertjes op L’Artigiano in Fiera. Een handige lijst voor op reis:

  • Global Village, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten: 3 november 3 tot 9 april
  • Hyde Park Winter Wonderland, Londen, Verenigd Koninkrijk: 20 november tot 3 januari
  • Edinburgh’s Christmas, Edinburgh, Verenigd Koninkrijk: 20 november tot 4 januari
  • Augustusmarkt, Dresden, Duitsland: 27 november tot 23 december
  • L’Artigiano in Fiera, Milaan, Italië: 5 tot 13 december