Skip to main content

Een hartversterker nodig onderweg tussen Dubai en Abu Dhabi? Bezoek onze bakfiets op Last Exit, het foodtruckpark bij Exit 11 langs de Sheikh Zayed Road.

Tomek Aalders, CEO van Mini Pancakes: “Onze bakfietsen zijn een prachtige toevoeging aan ons aanbod. Ze kunnen makkelijk worden verplaatst, nemen weinig ruimte in en de eerste portie heerlijke poffertjes met verschillende toppings wordt in korte tijd geserveerd. Dankzij ons Veiligheid Eerst-beleid werken onze ovens op elektriciteit in plaats van gas. Hierdoor zijn onze bakfietsen niet alleen een leuke, maar ook veilige keus voor uw evenement.”

Last Exit
Last Exit is een innovatief foodtruckpark bij Exit 11 langs de Sheikh Zayed Road tussen Dubai en Abu Dhabi. Onze openingstijden zijn dagelijks tussen 14.00 en middernacht en donderdag en vrijdag van 11.00 tot 01.00

Huur een bakfiets
Onze bakfietsen zijn ideaal om als mobiele poffertjeskraam te huren. Voor uw bedrijfsfeest, de verjaardag van uw kind of een familiefeest. Wilt u meer informatie? Neem snel contact op met ons.